City's
ADVANCE
RIDING
TECHNICS

Τι είναι το
City’s A.R.T

35+ years on the market

Το City’s Advance Rider Technics – City’s A.R.T. είναι το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης μοτοσυκλετιστών που το ελληνικό παράρτημα του California Superbike School προωθεί στη ελληνική και την κυπριακή αγορά.

Στόχος του προγράμματος είναι, να επισημάνει και να διορθώσει άμεσα τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι αναβάτες μοτοσυκλετών/scooter καθώς κινούνται μέσα στη πόλη. 

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρουσιάζονται οι βασικές αρχές οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας/scooter μέσω μίας απλής μεθοδολογίας και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης που το California Superbike School διδάσκει με παγκόσμια επιτυχία τα τελευταία 35 χρόνια.

Tο πιο σημαντικό είναι ότι η εκπαίδευση του γίνεται, σε ταχύτητες πόλης όπου κινείται κάθε μέρα.

0 +
χρονια εμπειριεια
0
χωρες
0
Μαθητες
0
εκπειδευτες

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ;

ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

Δεν έχεις αρκετό χώρο να στρίψεις? & Θα θέλατε να νοιώθατε πιο άνετα σε ΟΛΕΣ τις στροφές?

Νοιώθεις ασταθή την μοτοσυκλέτα σου ή το σκούτερ σου κατά την διάρκεια μιας στροφής?

Το βλέμμα σου μένει καρφωμένο στο αυτοκίνητο μπροστά σου για πολύ ώρα?

Σφίγγεις το τιμόνι όταν περνάς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα ή όταν στρίβεις? & Νιώθεις κουρασμένα τα χέρια σου μετά από μία μικρή διαδρομή?

Δεν μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα κατεύθυνση εάν παρουσιαστεί ένα εμπόδιο μπροστά σας?

Εάν κάποιο από τα παραπάνω σου έχει συμβεί και  θέλεις να το διορθώσεις εξαλείφοντας τους αστικούς κινδύνους που περικλείονται στη καθημερινή κίνηση στη πόλη, τότε το City’s A.R.T. είναι για εσένα!!

Διασκεδαστικό & Άνετο

#EducateyourRide

Το City’s Advance Rider Technics – City’s A.R.T. είναι το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης μοτοσυκλετιστών που το ελληνικό παράρτημα του California Superbike School προωθεί στη ελληνική και την κυπριακή αγορά.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ

ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΚΟΥΤΡΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ

INSTRUCTOR

City’s ART

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ

INSTRUCTOR

City’s ART

ΛΙΟΦΑΓΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

INSTRUCTOR

City’s ART

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Assistant
Course Control

City’s ART

Μια μέρα

στο City’s A.R.T

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του City’s A.R.T. ολοκληρώνεται  σε μισή ημέρα.

Σχεδιασμένο με πολύ απλή δομή και ορολογία, το City’s A.R.T. αποβλέπει στην ασφαλή κίνηση του μοτοσυκλετιστή με γνώμονα την σωστή κατανόηση των βασικών αρχών και σύμφωνα με την ταχύτητα που κινείται σε καθημερινή βάση.

Το πρόγραμμα του City’s A.R.T. βασίζεται στη θεμελίωση των βασικών τεχνικών του αναβάτη, με στόχο την ασφάλεια του όταν κινείται στον αστικό δρόμο. Καθώς το City’s A.R.T. γίνεται σε πίστα καρτ (ή σε μεγάλο παρκινγκ), η μικρή σε μήκος διαδρομή με τις πολλές στροφές δίνει την δυνατότητα για τη συνεχή επανάληψη της σωστής τεχνικής. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του City’s A.R.T. θα σας επιβλέπουν, θα αναγνωρίζουν τα λάθη σας και θα σας διορθώνουν άμεσα βελτιώνοντας την τεχνικής σας με στόχο την καλύτερη κατανόηση και πιο βασικό, την απόκτηση χρήσιμης εμπειρίας.

Μπορείς να συμμετάσχεις στο πρωινό ή απογευματινό σεμινάριο, με θέματα: το σωστό Έλεγχο του Γκαζιού, την Ταχύτητα Εισόδου και το σωστό συγχρονισμό Γκαζιού και της γωνίας κλίσης. Μετά οι μαθητές χωρίζονται σε γκρουπ με βάση το τύπο μοτοσυκλέτας/scooter και την εμπειρία του κάθε αναβάτη και θα ακολουθήσουν τα πρακτικά εικοσάλεπτα session για το κάθε γκρουπ. Στην διάρκεια των πρακτικών εικοσαλέπτων, οι εκπαιδευτές του City’s A.R.T. θα βρίσκονται μαζί σας και θα σας παρατηρούν-διορθώνουν, μαθαίνοντας σας την σωστή εφαρμογή των τεχνικών που μάθατε στο θεωρητικό μέρος.

Το City’s A.R.T. χάρη στην μοναδική σχεδίαση του και λαμβάνοντας όλες τις παραμέτρους της αστικής κυκλοφορίας αναφέρεται σε όλους τους αναβάτες δικύκλων, είτε έχουν αποκτήσει προσφάτως δίπλωμα οδήγησης, είτε είναι απόφοιτοι CaliforniaSuperbikeSchool και θέλουν να ξαναθυμηθούν κάποιες τεχνικές, είτε οδηγούν σκούτερ/μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα ή μεγάλου κυβισμού και φυσικά είναι για όλους που θέλουν να οδηγούν καθημερινά με ασφάλεια ανεξαρτήτου τύπου μοτοσυκλέτας!

Το CitysA.R.T. είναι το μοναδικό πρόγραμμα με πραγματικά στατιστικά στοιχεία στην μείωση των ατυχημάτων και ήρθε στην χώρα μας με ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ για όλους! Σχεδιασμένο από τον ίδιο άνθρωπο/ιδρυτή του μοναδικού παγκόσμιου σχολείου Keith Code και μετά από 35 χρόνια εμπειρίας και εκπαιδεύοντας πάνω από 190.000 αναβάτες στον κόσμο, η Ομάδα του CitysA.R.T. σας υπόσχεται γρήγορα και άμεσα την σωστή εκπαίδευση σας!

ΤΟ CITY'S A.R.T. ΦΕΡΝΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Με απλά βήματα μπόρεσα να εξοικειωθώ με τις στροφές και πραγματικά νοιώθω ότι οδηγώ καλύτερα και περισσότερη ασφάλεια
ΚΩΣΤΑΣ
Μοναδική μεθοδολογία, πολύ καλό αποτέλεσμα!! Ανυπομονώ να πάρω την μεγάλη μοτοσυκλέτα και να πάω στο CSS!!
ΝΙΚΟΣ
Η πρακτική υπό την συνεχή επίβλεψη των εκπαιδευτών ήταν κάτι τελείως διαφορετικό και με πολύ καλό αποτέλεσμα. Μπόρεσα να διορθώσω τα λάθη μου.
ΖΗΣΗΣ
Πραγματικά το πιο πρακτικό, κατανοητό και διδακτικό πρόγραμμα που έχω παρακολουθήσει!! Μπράβο στα παιδιά!!
ΧΑΡΗΣ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Φόρμα Επικοινωνίας